Samsun'da İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen ''İlkadım Camiler Arası Çocuk Futbol Turnuvası'' 18 Ağustos 2016 tarihinde oynanan final müsabakasının ardından sonra erdi.

11 takımın katıldığı ve üç hafta süren turnuvada dün final müsabakasında Seyid Kutbettin Cami takımı rakibi Bahçeli evler Cami takımını 5-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Ödül töreni öncesi konuşma yapan İlkadım İlçe Müftüsü Yahya POLAT; ''Yapılan bu tür etkinlikler çocuklarımızın Camilere daha hevesle gelmelerine vesile oluyor. Katılan tüm takımlarımızı kutluyorum. Turnuvada katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ ’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT’ a ve İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür ediyorum'' dedi.

birinci olan takım Seyid Kutbettin Camisi takımına ödülünü İlkadım İlçe Müftüsü Yahya POLAT, ikinci olan takım Bahçelievler Cami takımına ödülünü İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce taktim edildi.