Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği Masa tenisi Turnuvası Cumhuriyet İlkokulunda 30 Öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuva kız ve erkekler olmak üzere 2 kategoride yapıldı. Çekişmeli maçlar sonucunda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa verildi. Kupa töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER amacımız sporu tüm kitlelere yaymak hayatın her alanına sokmaktır dedi. İlçe Müftülüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu turnuvaların 3.sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz daha önce futbol turnuvasını yaptık katılımın fazlalığı, ailelerin ve cami imamlarının heyecanı bizleri bir hayli mutlu etti. Camilerdeki kuran kurslarının sonuna yaklaşılmasına rağmen camilerimiz öğrencilerimizle dolup taşmakta bu kalabalığın oluşmasında sporunda etkisinin olması bizleri ayrıca sevindirmekte, gelecek yıllarda bu turnuvaların branş sayısını artırarak devam edeceğiz, bu gün buraya gelen tüm öğrencilerimize ilçe müftülüğü çalışanlarımıza görev alan antrenör ve hakem arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum dedi. Daha sonra dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları verildi.

Erkeklerde 1.olan Barış MEMİŞ (Tanrıverdi Camii),2.olan Yiğithan AKSU(Şadibey Camii),3.Olan Furkan Berk TONGAL’a kupalarını ve madalyalarını Müftülüğü temsilen Cemalettin TINGIR verdi.

Kızlarda 1.olan Aslıhan UYAR(Kubbeli Camii),2.olan Dilara TONGAL(Müftülük),3.olan Elif UYAR ise Madalya ve Kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER den aldılar.

Kupa töreni sonrasında müftülük tarafından öğrencilere dondurma ikram edildi.