Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 10 branşta açılan yaz spor okulların daki öğrencilere Alaçam Belediyesi tarafından yaptırılan spor çantaları Belediye Başkanı Hadi Uyar ve Beraberindeki Belediye meclis üyeleri tarafından yapılan tören ile takdim edildi.

                Törende bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER Bu yıl toplam 1279 öğrencinin başvuru yaptığını aktif spor yapan öğrenci sayısının ise 350 kişi olduğunu toplam 10 branşta yaz spor okulu açtıklarını söyledi.

                Gençlik ve Spor bakanlığının 2 yıl içersinde ilçemizde bir çok tesis yaptığını spor yapmak isteyen herkese bir branşta spor yapabilecekleri tesisin var olduğunu spor bakanımıza alaçamlılar olarak ne kadar teşekkür etsek azdır dedi.

                Alaçam Belediyesi nin yaptığımız her etkinlikte yanımızda olması bizleri memnun etmekte, bugünde yine bizim öğrencilerimize çanta dağıtımı gerçekleştirecekler kendilerine bize vermiş oldukları tüm desteklerden dolayı Alaçam Belediyesine, Başkanımız Hadi UYAR’a ve değerli meclis üyelerine teşekkür ederim dedi.

                Belediye Başkanı Hadi UYAR ise Spor yapan insanların hayatta daha başarılıolacağını, hedefi olan insanların hedefine ulaşmak için çaba harcadığını boş işler ile uğraşmayacağını ondan dolayı da belediye olarak spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini söyledi. Spor Bakanlığı ile ortak projeler üreterek alaçamlıların hizmetine birçok spor tesisini sunmak için uğraş verdiklerini söyledi. Siz yeter ki spor yapın başarılı olmak için biz sizleri destekleyelim ve ilçemizin ismini yukarılara beraber taşıyalım dedi.

                Tören çantaların dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.