Judo Milli Takımı ve TOHM 2018 yılı kamp adresi Samsun olarak belirlendi.

Geçen yıllarda olduğu gibi, çeşitli illerde yapılan kamp çalışmalarının bu yıl ki Erkekler Ümit Milli Takımı ve TOHM judocuları için hazırlık kampı, 11-20 Aralık 2017 tarihleri arasında Samsun’ da gerçekleştirilecek.

Judo Milli Takımı ve TOHM Kampı judo branşında, 2017 yılında yakalanan başarı seviyesini 2018 yılında daha da arttırmak için yeni bir uygulamanın devreye sokularak, Türkiye Şampiyonası’ na hazırlık konusunda bir ilkin gerçekleştirilerek, şampiyona öncesi milli takım sporcularının performans analizlerinin yapılması ve eksiklerinin belirlenerek, bu eksikliklerin giderilmesi konusunda yapılacak olan bir çalışmadır. 

İlimizde bulunan TOHM sporcularına ek olarak kampa davet edilen 16 sporcuyla birlikte yaklaşık 60 sporcu, 2018 Yılı Uluslararası yarışma takvimi öncesinde hazırlık çalışmaları açısından zaman kazanmış olacak.

Kamp programı; Ümit Erkekler Milli Takımı ve Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin ZAYİMOĞLU ve Samsun TOHM Antrenörleri Furkan OTHAN, Erkut ŞAHİN, Erdal DOĞAN tarafından hazırlanarak uygulanacak.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak kampa katılan Ümit Milli judocularımıza ve TOHM judocularımıza başarılar dileriz.