İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kickboks ve Muhai Thai başarılı genç sporcusu Tolga BURA,  Azerbeycan’ da düzenlenen Uluslar arası (K1) Şampiyonası' nda, 71 kg.’ da 3.' ncü oldu. 

Ayrıca; Hakkari ilimizde düzenlenen profesyonel Muhai Thai gala gecesinde ilçemizi ve ilimizi temsil eden genç ve başarılı sporcumuz burada da altın kemeri almaya hak kazanmıştır.
 
Kasım Ayı içerisinde Samsun ilimizde düzenlenecek olan Dünya Kickboks Karması Şampiyonası' nda Çeçen rakibini mağlup ederek Dünya Şampiyonluğu için mücadele edeceğini söyleyen genç ve başarılı Kickboks sporcusu Tolga BURA; “Hedefim Dünya Şampiyonluğu.”  dedi.  

Son olarak spordaki çalışmalarına katkı sağlayan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT, İlkadım İlçe Müdürü Murat TURAN ve Kickboks Antrenörü Faruk SOLAK’ a  verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden BURA, sporda Samsun ilimizi en iyi ve en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğini ve Türk Bayrağı' nı dalgalandırmaktan onur ve gurur duyacağını söyledi.