Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kütüphanelerinde eksikleri bulunan okullardaki öğretmenlere seslendi.

Bakanlığımızın yayınlarından oluşan kitap setlerini köy okullarına göndermek üzere hazırladık. Sevgili öğretmenlerim, kütüphanenizde eksikler, ihtiyaçlar varsa bize yazabilirsiniz. Bakanlığımızın bütün imkanları sizindir." açıklamasının ardından Samsun Vezirköprü Sarıdibek Çok Programlı Anadolu Liseside görev yapan öğretmenimiz Yusuf Ziya GÜRLER, sosyal medya üzerinden Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na; 'Sayın Bakanım Görev yaptığımız köydeki lisemiz, ilçe ve il merkezine uzak. Okulda düzenli ve faal bir kütüphane oluşturulmamış. Öğrencilerimizin sevinmesi ve faydalanması adına lise seviyesine uygun kitaplara bizde talibiz' diyerek talepte bulundu. 

Bu talebe sessiz kalmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yayınlarından oluşan kitap setini görev yapan öğretmenimiz Yusuf Ziya GÜRLER'e ulaştırılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze yolladı.

İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu öğretmen Yusuf Ziya GÜRLER ile iletişim kurarak, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından gönderilen kitapları öğretmen Yusuf Ziya GÜRLER'e teslim etti

Bakan Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'nun gençlere yazdığı mektubu okuyan öğretmen Yusuf Ziya GÜRLER, desteklerinden dolayı Bakan Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na teşekkür etti.