Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri bünyesindeki Liderler ile bir araya geldi.

İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Gençlik Merkezleri Koordinatörü Sait Sayar ve il ve ilçelerde görev alan Gençlik Liderleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından göreve yeni atanan Liderler katılım sağladı.  

Atakum Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda konuşan İl Müdürümüz Kasapoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesinde gerek yurtlarda barınan ve gençlik merkezlerindeki faaliyetlere katılacak olan gençler için yeni dönemde yapılacak kurslar, sportif çalışmalar, kültürel faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri ve atölye kulüplerinin öneminden bahsetti.

Gençlik Merkezlerinin gençlerin kendilerini geliştirmesi için en önemli alanlardan olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, "Gençlerin akranlarıyla kaynaşmalarını, sevgi, saygı, hoşgörü, nezaket gibi değerleri benimsemelerini sağlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Liderlerin sorunlarını dinleyen İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu, ilçelerde yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.