Havza'da düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri içinde yer alan "Dedeler Torunları ile Eğleniyor" Projesi kapsamında Havza Huzurevi Sakinleri ile Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesi sakini çocuklar bir araya geldi. 

Etkinlikte Huzurevi sakini dedeler ve Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesi sakini torunlar bocce, ok atışı ile matrak oynayarak gönüllerince eğlendiler. 

Müsabakaların sonunda etkinliğe katılan tüm dede, nine ve torunlara Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesi Müdür Yardımcısı ‎Sedat Ceylan ve Havza Huzurevi Müdür Vekili Mehmet Akif Zengin tarafından madalya verildi. 

İlçe müdürü Uzun, amaçlarının sporu toplumun tüm alanında sevdirmek olduğuna değinerek, "Amatör Spor Haftası etkinliği içerinde gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle hem huzurevi sakinlerimizin Yeşilırmak Çocuk Evleri Sitesi sakini çocuklarımızın yüzünü bir an olsun güldürebilmek ve onların hayatına az da olsa renk katmak için böyle bir proje hayata geçirildi. Bize destek olan herkese teşekkür ederim." dedi.