Antalya'da gerçekleştirilen Muay Thai Gençler Dünya Şampiyonası'nda 54 kiloda Zeynep Sena Comart ve 30 kiloda Zeynep Çam Dünya Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı.

27- Eylül - 5 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Muay Thai Gençler Dünya Şampiyonasında 30 kilo minikler kategorisinde yarışan Kartal Spor Kulübü sporcu Zeynep Çam, Ukraynalı rakibini 3-0 yenerek Muay Thai Dünya Şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu makamında ziyaret eden minik sporcumuz Zeynep Çam ve Antrenörü Zarif Durgut yaşadığı duyguları ve heyecanı il müdürümüz İsmail Kasapoğlu'na anlattı.

Şehrimize ve ülkemize böyle güzel bir ödülü kazandırıp, bayrağımızı dalgalandırmanın gurur verici olduğunu dile getiren il müdürümüz Kasapoğlu, Antrenörlerinizin nezaretinde özverili çalışmalarınızın ve emeklerimizin meyvelerini topluyorsunuz. Yaşın çok küçük ama başarın hafife alınamayacak kadar çok büyük. Seni yürekten tebrik ediyorum. Derslerinizi ve Antrenmanlarınızı aksatmadan, değerlerinizi asla kaybetmeden daha çok çalışıp, hep birlikte ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Devletimiz sizlere tüm imkanlarını sunuyor. Öz verili çalışmalarından dolayı seni ve tabi ki bu çalışmalarındaki en büyük destekçin olan Antrenörün Zarif beye şehrimize ve ülkemize böyle sporcular yetiştirdiği için ayrıca minnettarım. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Valimiz Osman Kaymak'a teşekkür ediyorum' dedi.