Gençlik ve Spor Bakanlığı' nın yürüttüğü Geleceğe Kulaç Atıyorum Projesi kapsamında Atakum Olimpik Yüzme Havuzu' nda yapılan çalışma, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN' in katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali İbrahim ŞAHİN, Geleceğe Kulaç Atıyoruz projesi kapsamında 15 bin öğrencinin yüzme öğrendiğini ve projenin Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatına girecek bir proje olduğunu dile getirerek, yüzen küçük sporculara yönelik olarak;"Mutlak suretle bundan sonra iyi besleneceksiniz, sağlığınıza dikkat edeceksiniz. Bu projeyi bizim Milli Eğitim Bakanlığımızın müfredatında olmayan ama Samsun' da bunu başarırsak Milli Eğitim Bakanlığımızın müfredatına girecek olan bir proje olarak görüyoruz. Bu proje bizim gözümüz gibi koruyacağımız bir projedir. Ben emeği geçen ve katkısı olan herkesi tekrar yürekten kutluyorum. Hepimizi sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum." diye konuştu.

Programa; Atakum Kaymakam Vekili Turan ATLAMAZ, TCG Yıldıray Denizaltı Komutanı Deniz Binbaşı Celal GÜRBÜZ, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldılar.