Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2020 faaliyet takviminde yer alan U18 Bölgesel Atletizm Şampiyonası Samsun İl Seçmeleri başladı.

İlkadım Atletizm Sahasında başlayan il seçmelerine 20 sporcu katılım sağladı.

6-7 Ağustos tarihleri arasında Trabzon ilinde düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasına katılmak için ter döken sporcular, kategorilerindeki milli baraj puanı geçebilmek için kıyasıya yarıştılar.

Yarışmaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 'Bugün burada Trabzon'da yapılacak olan Bölge Şampiyonası’nın il seçmelerini gerçekleştiriyoruz. Pandemi sürecinden dolayı velilerin etkisiyle katılım az olsa da Millilik yolundaki müsabakalarda, müsabık sporcularımızı boş bırakacak değiliz. Spor engel tanımaz bizim için. Tesislerimiz Milli sporcularımız için her koşulda açıktır. Önemli olan müsabık olan sporcuları yakalayıp, onların gündeminde sporu tutabilmemizdir. Buda yarışmalarda onun hamlelerinden birisidir. Ümit ediyoruz ki virüs biran önce ülkemizden ve dünyadan tamamen yok olur ve eskisi gibi sporcularımız tesislerimizi doldurarak büyük başarılara imza atarlar. Buradaki çalışmalarından dolayı Atletizm Samsun İl Temsilcimiz Sakin Beye, Spor Şube Müdürlüğümüze ve emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum. Bu bağlamda il seçmelerinde yarışan sporcularımıza başarılar diliyorum ve Trabzon'dan büyük başarılar ile döneceğimize inanıyorum' dedi.