Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ilçe müdürleri değerlendirme toplantısı Kavak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu'nun başkanlığında düzenlenen toplantıya bölge ilçelerinden Kavak, Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçe müdürleri katılım sağladı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile düzenlenen toplantıda ilçe müdürlerinden ilçelerdeki tesisler, okul sporları ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi alan il müdürümüz İsmail Kasapoğlu yaptığı konuşmada; ''İlçelerin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, il müdürlüğümüzle koordineli olarak ilçelerimiz çalışmalarını gerçekleştiriyor. Okul sporlarını koordine etmeye çalışıyoruz. Okul sporları dönemini en verimli şekilde geçirmesi için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz' dedi. 

Toplantının ardından Kavak Güreş Eğitim Merkezine giderek antrenmanlarını sürdüren sporcular ile sohbet eden il müdürümüz Kasapoğlu, sporculara başarılar diledi.