19-21.Eylül 2014 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş de yapılacak olan gençler Avrupa şampiyonasına katılacak olan Judo Genç  Milli Takımımız 03.09.2014 tarihinden itibaren Samsun Olimpiyat Hazırlık Merkezi n’de (TOHM) ortak kamp çalışmalarını sürdürerek hazırlandığı Avrupa şampiyonası için 16.09.2014 tarihinde Samsundan İstanbul aktarmalı Romanya ya uçtular. Genç takım teknik direktörü, Yavuz Yolcu  ‘En iyi şekilde ülkemizi temsil için gidiyoruz amacımız Avrupa dan madalya ile dönüp ekim ayındaki Dünya şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanmak.Samsundaki çalışmalarda bizden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen TOHM Teknik direktörü Sebahattin Zayimoğluna, Antrenörü Erdal Doğan’a teşekkür ederim.’  İfadelerini kullandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Güven Özyurt; ‘Bayrağımızı uluslararası arenada kürsüye taşıyan sporcularımız bizlere yine başarılarını sunacaklardır. Çok çalıştılar   emeklerinin karşılıklarını alacaklarına gönülden inanıyorum ve başarılarımızın  da giderek artacağına inanıyorum. Avrupa Şampiyonası’na gidecek olan tüm kafileye  Ülkemize yakışır şekilde geri dönmelerini temenni ederek başarılar dilerim. ‘dedi.

TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu ve Antrenör Erdal Doğan ise Tüm kafileye başarı dileklerini ileterek Milli takımı yolcu ettiler.

Kafile:

Teknik Direktör: Yavuz Yolcu

Antrenör:    YasinDoğan

Sporcular:

55 kg Ferdi Altun

60 kg Sefa Gül

66 kg Sinan Yaldız

73 kg Murat Bektaş

81 kg Mogamet Çeçenoğlu

90 kg A.Oğuzhan Efemgil