Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında kademeli olarak normalleşme sürecinin başlamasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu bölge ilçe müdürleri toplantısını Kavak'ta başlattı.

İl müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında Kavak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya; Spor Şube Müdürü Murat Altun, Kavak, Havza, Ladik, Asarcık ve Vezirköprü ilçe müdürleri katıldı.

İl Müdürü Kasapoğlu, kademeli olarak normalleşme sürecinin başladığını hatırlatarak, belirlenen branşlarda sporcuların antrenmanlarına devam edebilmesi için spor tesislerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yayınlanan kurallar çerçevesinde kullanabileceklerini açıkladı.

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Kasapoğlu, Spor tesislerinde mesafe, maske ve temizlik kurallarını en üst seviyede uygulayarak, kademeli olarak sporcularımız antrenmanlarına devam edebilecek değerlendirmesinde bulundu.

'Camia olarak enerji ve motivasyonumuzu kaybetmeden yeni normalleşme sürecinde de çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

İlçe müdürlüğünde düzenlenen toplantının ardından il müdürümüz İsmail Kasapoğlu Kavak Kaymakamı Engin Şenay'ı makamında ziyaret ederek, normalleşme sürecinin başlamasıyla ilgili ilçede bulunan spor tesisleri ve yapıalacak planlamalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.