Vezirköprü Gençlik ve Spor ilçe  Müdürlüğü'ne ziyarette bulunan Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve  Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Mustafa Kaya, üretimi gerçekleştirilen siperli maske yapımını yerinde incelediler.

Ziyarette kendilerine üretimleri ile  bilgi veren Vezirköprü Gençlik ve Spor ilçe  Müdürü Mehmet Uyar, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet KURT ise üretimle ilgili bilgi aldıktan sonra, başta Mehmet Uyar'a ve gönüllü üretim yapan personele, antrenörlere  teşekkür ederek; 'Bu süreçte yaptığınız bu hizmet oldukça güzel ve manidardır. Gerçekten mutlu oldum ve gurur duydum."Biz bize yeteriz  Vezirköprüm". Yeterki isteyelim birlikte neler yapılacağını göstermiş oldunuz. İnşallah İlçe olarak ihtiyacımız olan bu siperli  maskelerin gerekli hassasiyetle üretilip en kısa sürede gerekli kurum ve kuruluşlara teslim edileceğine inanıyorum.dedi.

Maske ihtiyaçı olan ilçemizin gerek Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü gereksede Halk Eğitim Müdürlüğümüzce üretimine başlanan Siper ve Solunum maskelerinin üretimi ile büyük ölçüde çözülecektir.

Ayrıca  20-65 yaş arası vatandaşlarımız Eczanelere giderek TC. Kimlik numarası ile ücretsiz olarak 5 adet maske alabilecekler. 10 günde bir giderek maskelerini ücretsiz temin edebilirler." dedi. Ziyeret esnasında İlçe Başkanı  Mehmet Kurt üretime  kendisi de bir maskenin üretiminde bizzat çaba sarfederek katkıda bulundu.

Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kaya'da bu güzel çalışmayı yerinde görmekten mutlu olduğunu söyleyerek, tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Halk Eğitim olarak solunum maskelerinin üretimine başladıklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.