Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, Okullar arası Gençler A Güreş İl Birinciliği Müsabakaları 12 Aralık 2019 (bugün) Serbest Stil ve Grekoromen kategorilerinde oynanan final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Canik Güreş Salonunda düzenlenen müsabakalara, grekoromen ve serbest stil kategorilerinde 26 okuldan toplam 81 sporcu madalya mücadelesi verdi.

Çekişmeli maçların oynandığı İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcularımıza madalyalarını; Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve Antrenörleri takdim etti.

Kilolarında dereceye giren sporcularımız 10-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Ordu ilinde yapılacak olan Gençler A Güreş Grup Müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Müsabakalarda yarışan tüm sporcularımızı, Antrenörlerimizi ve hakemlerimizi tebrik eder, Ordu'da düzenlenecek olan grup müsabakalarında yarışacak olan sporcularımıza başarılar dileriz.