Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu, Alaçam'da bir dizi incelemelerde bulundu. 

İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliği kapsamında sabah namazını Alaçam Gençlik Merkezi üyesi gençlerimiz ile birlikte Alaçam Şadi Bey Camii'nde kıldı.

Kılınan namazın ardından İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu Alaçam gençleri ile birlikte, kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltının ardından İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu, Alaçam Yurt personelleri ile toplantı yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Daha sonrasında Alaçam Spor Tesislerini gezerek incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Kasapoğlu, Alaçam Gençlik Merkezi toplantı salonunda Gençlik Merkezleri Şube Müdürleri bir araya geldi. İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Gençlik Merkezileri Koordinatörü Sait Sayar ve Gençlik Merkezi Şube Müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda, 2020 yılında Gençlik Merkezlerinde yapılan ve kış dönemi yapılacak çalışmalar, açılacak kurslar ve daha fazla gencin yararlanması için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, ilçe gençlik merkezi müdürlerinin görüş, öneri ve tekliflerini bildirmesiyle son buldu.