Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2019 faaliyet takviminde yer alan,  AC Kadınlar Cimnastlig 1. Lig 2. hafta yarışmasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Samsun Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız ve Antrenörü Bünyamin Arı, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

18-20 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen AC Kadınlar Cimnastlig 1. Lig 2. hafta yarışmasın bireysel kategoride; Ecrin Mevlüdiye Aydın Türkiye ikincisi, Nurşah Odabaş Türkiye üçüncüsü ve Türkiye sekizincisi olan İpek Elif Sarı il müdürümüz İsmail Kasapoğlu ile makamında sohbet etti.

Yarışmada elde ettikleri başarıyı ve heyecanı il müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu ile paylaşan minik sporcularımız, daha çok çalışarak altın madalya kazanacaklarının sözünü verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il müdürümüz Kasapoğlu sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

Ziyaret sonunda minik sporcularımız il müdürümüz İsmail Kasapoğlu ile birlikte Suriye sınırında Barış Pınarı Harekatında görev alan Mehmetçiğimize Asker selamı yolladılar.