Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce her ay düzenli olarak gerçekleştirilen planlama ve değerlendirme  toplantısı Atakum Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun  başkanlığında düzenlenen  toplantı; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Gençlik Merkezleri Şube Müdürleri ve Kredi ve Yurtlar'dan Yurt Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçelerimizin, gençlik merkezlerimizin ve yurtlarımızın  genel durumunu değerlendirme,  istek ve önerilerimizi  karşılıklı olarak aktarabilme  adına  bir araya geldiklerini vurgulayan il müdürümüz Kasapoğu; 'Her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz toplantıların sizler ve bizler adına verimli geçtiğini gözlemlemekteyiz. Şube Müdürlerimizin, İlçe Müdürlerimizin, Gençlik Merkezi Müdürlerimizin ve Yurt Müdürlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarını takip ediyor ve bu gayretin  bizleri mutlu ettiğini belirtmek istiyorum.

Spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve  sporcu yetiştirmenin  görevimiz olmasının yanı sıra insan yetiştirmenin önceliğimiz olması konusuna dikkat çeken Kasapoğlu, çocuklarımız ve gençlerimizin bu ülkenin  gelecekleri  olduğunu unutmadan  onlar için en güzelini yapmak için çalışmamız gerektiğini belirtti.

İl Müdürümüz Kasapoğlu  konuşmasının ardından kurum müdürlerinin istek ve önerilerini dinledi. İl Müdürlüğünün  imkanları doğrultusunda ihtiyaçlara  cevap verileceğini belirten Kasapoğlu, katılımlarından dolayı Müdürlere teşekkürlerini sundu.