Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, TOHM'da (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) Judo sporcuları ile bir araya geldi.

2020 sezonu öncesi Samsun TOHM merkezine yeni katılan öğrenciler ve daha öncesinde çeşitli başarılarla adını duyuran sporcuların kaynaşması için düzenlenen pikniğe, il müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu katılarak sporcular ile sohbet etti. 

Etkinlikte konuşan il müdürümüz Kasapoğlu, Samsun'un son zamanlarda elde ettiği uluslararası başarılarından dolayı spor kenti olma yolunda önemli adımlar attığını söyledi.

İl müdürlüğü olarak sizlerin burada güvenliğiniz ve rahatınız için üst düzey çalışmalar yaptık. Her zaman olduğu gibi bu sezonda da başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlerden uluslararası turnuvalarda olimpiyat madalyaları beklediklerini vurgulayan Kasapoğlu, "Bu imkanları sporcularımıza devletimiz sunuyor. Türkiye büyük bir devlet. Bakanlığımız siz sporcularımızın her türlü maddi manevi ihtiyaçlarını karşılayacak güçtedir. Bizlerde il müdürlüğü olarak sporcularımızdan hiç bir şeyi esirgemeyeceğiz. Gençlik  ve Spor İl Müdürü olarak ben sizlere cep telefonumu veriyorum. Hem sizler, hem aileleriniz bana gece gündüz her zaman ulaşabilirsiniz. 

Etkinliğe ayrıca; Spor Şube Müdürü Celalettin Kapçak, TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zaimoğlu, Tohm Tesis Amiri Tuba Çimen, Antrenörler ve sporcular katıldı.