Türkiye Judo Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan uluslararası Judo Ortak Çalışma Kampı; Türkiye, Ukrayna, Konya TOHM, Kocaeli TOHM ve çeşitli illerden toplam 80 sporcunun katılımı ile Samsun TOHM tesislerinde başladı.

7 Ocak 2019 tarihinde Samsun TOHM tesislerinde başlayan Antrenmanı ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Tohm Teknik direktörü Sebahattin Zayimoğlu'ndan uluslararası ortak çalışma kampı hakkında bilgi aldı. 

Sporun ortak dil ile ülkeler arasındaki dayanışma ve kardeşliği arttıracağını söyleyen il müdürümüz Kasapoğlu; 'Bu tür uluslararası faaliyetlerin sporcularımızın gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi. Teknik heyet ile sohbet eden il müdürümüz Kasapoğlu, sporculara çalışmalarında başarılar diledi.

Judo Milli Takım Koordinatörü Hakan Kapan; 'Canik Tohm tesislerinde gerçekleştirdiğimiz ortak çalışma kampımız 2019 yılında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası ve uluslararası şampiyonalar için ön hazırlık olarak yararlı bir çalışma olacağını, bizlere de sporcularımızın son performans durumlarını gözlemlememizi sağlayacağını dile getirerek, katılan tüm ekiplere sağlıklı, verimli bir antrenman ortamı olması temennisinde bulundu.