Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, ilimizde kamp yapan gençler ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerin ve kültürel faaliyetlerin yer aldığı yaz gençlik kampları, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Her yıl binlerce gencin ağırlandığı  19 Mayıs Nebiyan Doğa Kampı ve 19 Mayıs Gençlik Kampına, il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz ziyaret gerçekleştirerek gençler ile bir araya geldi.

İlk olarak 19 Mayıs Nebiyan Doğa Kampı ve sonrasında 19 Mayıs Gençlik Kampına ziyaret gerçekleştiren Karayılmaz, gençler ile sohbet etti.

Gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yaparak unutamayacakları bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Karayılmaz; '7 günlük dönemler halinde ve kız ile erkek gruplarımızı ayrı ayrı kamplarımızda ağırlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın düzenlediği bu yaz kampları birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini kuvvetlendireceği gibi, farklı bölgelerden ve illerden gelen gençlerimizin bir birlerinin kültürlerini tanıma fırsatını yakalıyorlar.

Gençlik Kamplarımızda birbirinden farklı sportif faaliyetlerin yanı sıra sokak oyunları,  müzik, tiyatro, halk oyunları gibi zamanı değerli kılan etkinliklerden kültürel gezilere ve kişisel gelişim seminerlerine kadar pek çok aktivite yer alıyor' dedi.