Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okulsporları 2017-2018 dönemi spor faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar, Genç A, Genç B Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası yarışmaları başladı.

Canik Atatürk Spor Salonu, Dağcılık Tırmanış Platformu’ nda yapılacak olan tırmanış yarışmalarına; 20 ilden, 397 sporcu katıldı.

Samsun' dan dağcılarımızın da katıldığı yarışmalar öncesinde; il müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz’ un da katıldığı açılış seremonisinde; saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasını ardından, il müdürümüz yaptığı konuşmada; ”Kendini yetiştirerek buraya gelen ve tüm azmini gösteren gençlerimizin, o işe dört elle sarılarak başarma duygusunu ve öz güvenlerini yükseltmeleri gerçekten çok güzel. Ayrıca; yarışmalarla birlikte, ilimizin tarihi ve kültürel güzelliklerini gezip görerek, eğlenceli zamanlar geçirmeniz dileklerimle herkese hoş geldiniz diyorum.” şeklinde konuştu.


Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.