12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Samsun’un Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen 2017-2018 sezonu Ragbi Kadınlar Türkiye Şampiyonasının final ayağı son dört takımın katılımı ile gerçekleşti. 

Kıyasıya yapılan mücadeleler sonucunda Muğla GSK birinciliği göğüsleyerek Türkiye şampiyonu oldu. Samsun Oliympian Akademi SK ikinci olurken, Kadıköy Ragbi Sk üçüncü, Çamlıca GSK ise şampiyonayı dördüncü olarak tamamladı.

Şampiyona sonunda sıralamaya giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz'ın da izlediği müsabakalar sonunda yapılan ödül töreninde takımlara ödüllerini Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Başkan vekili Filiz Çıkırıkçı, Beyzbol Asbaşkanı Güngör Doğanay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mücahit Okuyucu ve Kadir Çetin, Dünya Şampiyonu Güreşçi Atilla Güzel, Ragbi Federasyonu Samsun İl Temsilcisi İrfan Atasoy, Çarşamba Ayyıldız Spor Kulübü Başkanı Nevzat Akkaya, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, tesis amiri İbrahim Gülçiçek, Ragbi Teknik Kurulu Başkanı Ali Tekkulluk, Kadın Ragbi Milli Takımlar Teknik Direktörü İraj Abdi Malek Talesh, yardımcıları Mahdi Norouzi ve Mustafa Kaplan verdiler.

Ayrıca şampiyonada teknik kurul ve milli takımlar antrenörleri tarafından;
1- Fair play ödülü Şura Alış’a
2- En değerli oyuncu Nazlıcan Erdoğan’a
3- En centilmen takım ödülü de Çamlıca GSK’ya verildi

Sıralamada;
1- Muğla GSK
2- Olympian Akademi SK
3- Kadıköy Ragbi SK
4- Çamlıca GSK

FİNAL MAÇLARINDA ALINAN SKORLAR
Kadıköy Ragbi SK 24-10 Çamlıca SK
Muğla GSK 19-15 Olympian Akademi SK
Kadıköy Ragbi SK 5-29 Olympian Akademi SK
Muğla GSK 29-17 Çamlıca SK
Olympian Akademi SK 24-17   Çamlıca SK
Muğla SK 29 -19 Kadıköy Ragbi SK