Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen, 2017-2018 eğitim öğretim yılı faaliyet takviminde yer alan; küçük erkekler futbol il birinciliği, 02 Mart 2018 tarihinde Canik Suni Çim Sahada oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Samsun ilçesi okullarının katılımıyla Canik Suni Çim Sahada düzenlenen 3.’lük 4.’lük maçında 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu ile İlkadım Yıldırım Beyazıt Ortaokulu 1-1 berabere kaldı. Penaltı atışları sonucu 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu rakibini 2-1 yenerek müsabakayı 3.’lük ile tamamladı. Final müsabakasında İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu ile Atakum Mimar Sinan Ortaokulu karşılaştı. Çekişmeli geçen maç 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Penaltı atışlarında İlkadım Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu rakibini 3-2 yenerek 2017-2018 eğitim öğretim yılı küçük erkekler futbol il birincisi oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun BAYRAKTAR, Antrenörleri ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, müsabakalarda yarışan tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.