Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz, Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinde bulunan tesislerde incelemeler yaparak, bir takım ilçe protokolü ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz ilk olarak Çarşamba ilçemizi ziyaret ederek, tesislerde incelemelerde bulundu.

Ziyaretine şehir stadyumundan başlayan il müdürümüz daha sonra yeni spor salonunu gezerek, incelemelerde bulundu. Tesislerimizde görev yapmakta olan personellerimiz ile tanışarak sohbet eden Karayılmaz ilçe müdürümüz İlkay Aydın'dan tesisler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Çarşamba ziyaretlerini tamamlayan il müdürümüz incelemelerde bulunmak üzere Ayvacık’a hareket etti.
Ayvacık ilçe ziyaretinde  ilk olarak Ayvacık Kaymakamı Kemal Ülkü beyi makamında ziyaret eden Karayılmaz, devamında Ayvacık Beld Bşk. Mustafa Belur'u makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinde Ayvacık ilçesinde spor alt yapısının güçlendirilmesi ve spor adına çeşitli projelerin hayata geçirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe protokol ziyaretlerinin ardından il müdürümüz Karayılmaz; Ayvacık Anaokulunda minik öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerle hoş sohbet eden Karayılmaz, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Anaokulu ziyareti ardından Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Karayılmaz öğrenciler ile sohbet edip çeşitli spor malzemeleri hediye etti.