Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz başkanlığında, Aralık ayı değerlendirme ve bilgilendirme  toplantısı, Şube Müdürlerimiz, İlçe Müdürlerimiz ve Gençlik Merkezi Müdürlerimizin katılımları ile 07.12.2017 tarihinde İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu toplantı salonunda yapıldı. 

Gündem konularıyla yoğun şekilde geçen toplantıda İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz; "Yoğun ve  tempolu bir iş yapıyoruz yeri geldiğinde kendi çocuğumuzla bile ilgilenemiyoruz ama binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet ediyoruz. Görevimizi en iyi şekilde layıkıyla yapmamız gerekiyor. İlimizde yürüttüğümüz sportif ve sosyal faaliyetlerin istatistiksel yansıması olan lisanslı sporcu sayısı ile gençlik merkezi üye sayımız önem arz etmekte, şuan Türkiye ortalamalarına baktığımızda ilk 10'dayız ama daha çok çalışıp Samsunumuza yakışır bir şekilde hedefimizi ilk 5 içerisine odaklamalıyız.

Türkiye  genelinde spor tesisi ve gençlik merkezi anlamında en büyük alt yapıya sahip illerden biri olarak projelere önem vermeliyiz. Şuanda yürüttüğümüz '1919 Yelken Projesi', 'Geleceğe Kulaç Atıyoruz', Oryantring projeleri Türkiye'de göz önünde olan sportif alandaki projeler, bunlar üzerinde yoğunlaşıp aynı üretkenliği sosyal alanlardaki projelerimize de yansıtmalıyız. 
 
"Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" sözleriyle toplantıyı sonlandırdı.