Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) İl Müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ'ın da katılımlarıyla tanışma ve moral yemeği düzenlendi.

TOHM bünyesinde yer alan Judo, Okçuluk, Taekwondo ve Atletizm branşlarında faaliyetlerine devam eden sporcuların ve antrenörlerin katıldığı yemekte İl müdürümüz Ahmet Güral KARAYILMAZ bütün antrenör ve sporcularla tek tek görüşerek mevcut durumu değerlendirerek, geleceğe dair planlamaları hakkında bilgiler aldı.

Yemek esnasında sporculara hitap eden Karayılmaz; "Burada gerçekten harika bir ortam var. Sporun zirveye taşınabilmesi adına birçok etmenin altyapısının burada oluşturulduğunu gördüm. Bu da beni gerçekten çok mutlu etti. Siz sporcularımıza düşen görev, bu ortamı, bu değeri çok iyi anlayarak çalışmalarınıza bu doğrultuda yön vermek. Çok çalışmamız gerekiyor. Ülkemizde sizin yerinizde olmak için çalışan, burada olmanın hayalini kuran binlerce sporcu kardeşimiz var. Hem akademik anlamda hem de sportif anlamda sürekli kendinizi geliştirerek bayrağı en üst noktaya taşımak için çalışmalısınız. Aramızda bunun çok güzel bir örneği var. Bengüsu kardeşiniz kendi branşında Dünya üçüncülüğü elde etmenin yanında, eğitim hayatında da bu başarısını sürdürerek, TEOG sınavında güzel bir derece yaptı. Aramızda bu örneklerin her geçen gün artacağına, sizlerin bu örnekleri arttırmak için çok çalışacağınıza inancımın tam olduğunu belirtirken, hep beraber böyle bir ortamda olmaktan çok mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu birlikteliği sağlayan herkeze çok teşekkür ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum." dedi.

İl müdürümüz, yemeğin ardından Taekwondo branşında Dünya üçüncülüğü elde etmenin yanında, TEOG sınavında da üstün bir başarı göstererek, 120 net yapan Bengüsu YILMAZ ile sohbet etti.

Judo branşında Avrupa ve Dünya şampiyonlarında derece yapan sporcularla sohbet eden Karayılmaz' a, TOHM antrenörleri tarafından günün anısına, TOHM flaması hediye olarak taktim edildi.