Samsun Tenis Kulübü sporcuları, Kulüp Başkan Yardımcısı Erkan Yavuzel ve antrenörleri, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet programında yer alan, 2 Kasım 2017 tarihinde Antalya'nın Belek ilçesinde düzenlenen 'Hafta Sonu Tenis Turnuvasında'' Samsun Tenis Kulübü sporcuları derecelerle döndü. Büyükler 14, 12, 8, 9, 10 yaş kategorilerinde; 14 yaşta Alara Kol birinci, 12 yaşta Azra Derin Gökpınar birinci, Orkun Kılıç birinci, Karahan Yavuzel birinci, Ata Çözeli beşinci, Ali Eren Şen dördüncü, 9 yaşta Demi Gökpınar birinci olarak turnuvayı tamamladı. Samsun Tenis Kulübü olarak turnuvaya 7 sporcu ile katılım sağlayarak 5 sporcu ile ile ayrı kategorilerde Türkiye Şampiyonu olarak tamamladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karayılmaz; ‘Samsun’u gururlandırdığınız için sizleri ve antrenörlerinizi tebrik ediyorum. Bizler İl Müdürlüğü olarak sizin gibi çalışkan sporcularımız için elimizden gelenin fazlasını yapmaya daima hazırız. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecek. Sizler antrenmanlarınızı aksatmadan, derslerinizi ihmal etmeden çok çalışarak hedeflerinizi daha yükseklere taşıyın. Tekrardan hepinizi tebrik ediyorum ve hayatınızda başarılar diliyorum.’ dedi.

İl Müdürümüz konuşmasının ardından, Türkiye Şampiyonu olan sporcuları ve tek tek tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.