Ümit Milli Judo Takımı ve Samsun TOHM Judo Takımı ile 3. Etap kampı öncesinde kahvaltı da buluşan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, judocuların Türkiye’nin yüz akı olacağını söyledi.

ARA VERME LÜKSÜMÜZ YOK

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, Ümit Milli Judo Takımı ve Samsun TOHM Judo Takımı ile 3. etap kampı öncesinde kahvaltı da buluştu. Müdür Kasapoğlu, “Bütün tedbirleri alarak ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Olimpiyatlarda ülkemiz adına koyduğumuz hedeflere ulaşabilmek için artık ara verme gibi bir lüksümüz yok. Bizde o yüzden uygun şartları oluşturarak bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Milli ve TOHM sporcuları bizim olimpiyatlarda yüz akımız ve gurur kaynağımız olacak. Bu başarılara ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu.

ROTAMIZI TAKVİM ÇİZECEK

Düzenlenen motivasyon kahvaltısıyla 3. etabı başlattıklarını belirten Milli Takım ve TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zaimoğlu, “İlk etabımız kondisyon ağırlıklı oldu. İkinci etabımız kondisyon ve taktik çalışması yaptık. Bir haftalık yaptığımız aktif dinlenme arasında da sporcularımız sosyalleşmesi için bowling, doğa yürüyüşü ve ayak tenisi gibi programlar yaptık. Önümüzdeki süreçte ulusal ve uluslararası federasyonun açıklayacağı takvime göre bizde yol haritamızı belirleyeceğiz. Biz bunu uygulayabilmek için bütün tedbirleri aldık” ifadelerini kullandı.