Tüm dünyayı tedirgin eden Corona Virüsü hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu başkanlığında kurum Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Yurt Müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenlendi.

İl müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında spor tesislerinde, yurtlarda ve gençlik merkezlerinde devam eden faaliyetlerin nisan ayı sonuna kadar ertelendiğini ve bu süreçte tesislerde hijyenin en üst seviyeye çıkartılması noktasında il müdürümüz İsmail Kasapoğlu müdürlere talimat verdi.

Corona virüsün başlangıcı, nedenleri, bulaşma yolları, belirtileri ve dikkat edilmesi gereken noktalarda bilgilendirme yapan il müdürümüz İsmail Kasapoğlu paniğe kapılmadan toplu alanlarda bulunmadan bu süreci en iyi şekilde atlatacağız. 

En çok halka açık tesislerimizde ve yurtlarda dikkat edilmesi gerektiği vurgulayan il müdürümüz Kasapoğlu, tesislerde ve yurtların girişlerinde dezenfektan koyarak el hijyenine çok dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. Yurtta kalan öğrencilerin ve sporcuların toplu alanlarda bulunmamaları ve ellerini en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkamalı, sabun ve su yoksa gözle görülür kirlenme yoksa alkol bazlı el dezenfektanı kullanılması tavsiyesinde bulundu.