Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet takviminde yer alan, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Samsun Kuzey Okçuluk Kulübü ortaklaşa düzenlediği ‘Samsun Salon Okçuluk Türkiye Kupası’ ilimiz ev sahipliğinde 11 Aralık 2019 (bugün) saat 16.00 da düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.

Türkiye de düzenlenen ilk özel salon Şampiyonası ‘Samsun Salon Okçuluk Türkiye Kupası’ İlkadım Okçuluk Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisine; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, çok sayıda sporcu ve Antrenör katıldı.

Şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu, ‘Şehrimizde böylesi güzel bir Şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Hepiniz Samsunumuza hoş geldiniz. Şampiyonada yarışacak sporcularımıza, görev alacak Antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar diliyorum’ dedi.

11-15 Aralık 2019 tarihlerinde ilimiz ev sahipliğinde düzenlenen Şampiyonada 66 kulüp toplam 600 sporcu madalya mücadelesi verecek.
Tüm sporcularımıza başarılar dileriz.