24-25 Aralık 2016 tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu öncülüğünde, Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Külübünün sporcuların katıldığı Türkiye’nin gençler kategorisinde en kapsamlı Bilek Güreşi yarışması olma özelliğini taşıyan ”4. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması” Ankara’da büyük bir coşkuyla tamamlandı. Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün bilek güreşi sporcuları Samsun'u temsilen katıldı. Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü büyük başarı elde etti.

”Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller” parolasıyla yapılan yarışmalarda, sporcular sağ kol ve sol kol olmak üzere 2 ayrı kategoride yarıştılar.

Yarışmada 1 .lere Tam Altın, 2 .lere Yarım Altın, 3 .lere Çeyrek Altın ödülünün yanında, antrenörler arası yapılan çekilişle 1 antrenöre UMRE ziyareti hediye edildi.

Samsun olarak 8 sıklette 9 sporcuyla katılan Yıldız Gençlik Kulübü, takım olarak Türkiye 2.si, Sporcular olarak, 3 sporcu Birinci, 1 sporcu Türkiye ikincisi olarak Şampiyonayı tamamlamıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün tarafından yürütülmüş olan  " Atalarımın Yaptığı Sporu Ben de Yaparım ” projesi kapsamında bilek güreşi çalışmalarına katılan sporcular gerçekleştirdi. " Atalarımın Yaptığı Sporu Ben de Yaparım ” projesinin meyveleri alınmış oldu. 

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Samsun il temsilcisi Numan Güvelioğlu yaptığı açıklamada; " Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün sporcuları, sağ kolda 60 kg'da Emrehan Hekimoğlu Türkiye birincisi, sol kolda 60 kg'da Adnan Öztürk Türkiye birincisi, sol kolda 75 kg'da Yusuf Berke Ercan Türkiye birincisi olmuştur. Başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Ankara'daki organizasyona katılmamızda bize destek veren Tekkeköy Belediye Başkanımız Hasan Togar'a teşekkür ederim.'' dedi.