Bu yıl beşincisi düzenlenen Çarşamba Arım Mahalleleri Futbol Turnuvası şampiyonu Sahil takımı oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı' nın katkılarıyla, beş yıldır geleneksel olarak, Arım Mahalleleri Semt Sahasında gerçekleştirilen ve bu sene 14 takımın katıldığı Çarşamba Arım Mahalleleri Futbol Turnuvası finalinde Güneşli takımı ile Sahil takımı karşı karşıya geldi.

Zorlu geçen karşılaşma sonucunda Sahil takımı rakibi Güneşli takımı 5-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Yapılan ödül töreninde turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere plaketleri verilirken, dereceye giren takımlara madalya ve kupa verildi. Ayrıca tertip komitesince Gençlik ve Spor Bakanlığı' adına Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay AYDIN' a plaket verildi.

Arım Şampiyonu olan Sahil takımına birincilik kupasını Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner YILDIZ verirken, ikinci olan Güneşli takımının Kupasını Çarşamba İlçe Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı Ramazan ÜNAL verdi. Turnuvanın üçüncüsü Yukarı Kavacık takımına kupasını ise Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hasan ÖZCAN verdi.

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner YILDIZ;güzel bir final karşılaşması izlediklerini, turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ettiğini, şampiyon olan Sahil takımını başarılarından ötürü kutladığını belirtirken, şampiyon olan Sahil takımı oyuncularına, mahallelerine saha yapma sözü verdi.

Şampiyon olan Sahil takımı oyuncuları ve mahalle sakinleri şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Törenden sonra uzun araç konvoyu ile mahallelerine şampiyonlukla dönen Sahil takımı şampiyonluğu mahalle meydanında hep birlikte kutladı.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar dileriz.