Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından geleneksel hale gelen yeni bir futbol turnuvası daha başladı.

Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay KILIÇ ve Müsteşar sayın Kamuran ÖZDEN'in katkılarıyla yenilenen Arım Karacalı mahallesi suni çim sahasında beşincisi düzenlenen futbol turnuvası 2 gruptan toplam 14 takım katılımı ile başladı. 

Turnuvanın açılış maçı öncesi konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin DÜNDAR; ''Turnuvanın hayırlı uğurlu olması dileklerini ileterek bütün takımlara başarılar diledi. Turnuvanın açılış maçı öncesi başlama vuruşunu hakem düdüğü ile birlikte Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar gerçekleştirdi.

Futbol turnuvasının ilk açılış maçında, Bafracalı Mahallesi ile Allı Mahallesi arasında oaynandı. Bafracalı Mahallesi ile Allı Mahallesi arasında oynanan müsabakada her iki takım futbolcularının kıyasıya mücadele ederek karşılıklı gollerle geçti Bafracalı takımı rakibi Allı takımı  6-1 yenerek sahadan galip ayrıldı. Turnuvanın ikinci maçı ise Paşayazı mahallesi ile Demirli Mahallesi arasında oynandı. Maçı Paşayazı takımı rakibi Demirli takımını 11-4 yenerek sahadan galip ayrıldı.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay AYDIN; ''Gençlerimiz her şeyin en iyisine layık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız İlçelerindeki gençlerin de spor yapabilmelerini sağlamak ve hayat kalitelerini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyor. Ülkenin geleceği için gençlerin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan AYDIN; Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay KILIÇ'a, Müsteşar  sayın Kamuran ÖZDEN'e, Çarşamba Belediye Başkanı sayın Hüseyin DÜNDAR'a,  Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Güven ÖZYURT’a  ilçemiz Arım Karacalı mahallesine yeni suni çim saha kazandırdıkları teşekkür ederiz'' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak  fair play çerçevesinde, müsabakalarda centilmence dostluk içinde mücadele eden takımlara başarılar diliyoruz.