Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün her yıl düzenli olarak sürdürdüğü ücretsiz ‘’Yaz Spor Okulu’’ faaliyetleri  bu yılda 20 farklı branşta (taekwondo-kort tenisi-güreş-boks-Atletizm-voleybol-basketbol-cimnastik-badminton-futbol-masa tenisi-bocce-satranç-müzik-izcilik-resim-bilgisayar-Kuranı Kerim-Ahşap boyama) kurslarımız velilerle yapılan toplantının ardından  22 haziran  Çarşamba  gününden itibaren başlayacaktır. İlçe müdürlüğü olarak Yaz spor Okullarının duyurulabilmesi amacıyla tüm ilk ve orta dereceli okullar ziyaret edilerek kurslar hakkında bilgi verildi ve sporun yaşam üzerindeki olumlu motivasyonundan bahsedildi.

Son yıllarda  Gençlik ve Spor Bakanlığının tesisleşme, sporcu yetiştirme ve sporcu başarısı anlamında çok  önemli yol kat edildi. Ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecek sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü olarak sporcularımızın manevi yönlerini olumlu yönde etkilemek için Kuran Kursu, eğitim hayatındaki eksiklikleri gidermek için etütler başlatarak eğitimin ve sporun ayrılmaz bir bütün olduğu  belirtildi.

İlçemize Spor tesislerinin kazandırılmasında ve bu tur faaliyetlerin devamlılığının sağlanmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çagatay KILIÇ’a teşekkür ediyoruz.