Bafra Özel Altın Açı Temel Lisesi sporcuları 11-15 Nisan 2016 tarihlerinde Trabzon Beşirli Tenis Kompleksinde yapılan; 25 ilin katıldığı, toplamda 204 sporcunun yarıştığı Okul Sporları Genç Kızlar Tenis Grup Müsabakalarında, grup birincisi olarak Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar.

Bafra Özel Altın Açı Temel Lisesi sporcuları 11-15 Mayıs tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasına gitmeden önce Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman DEMİRTAŞ ve Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun BAYRAKTAR' ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DEMİRTAŞ; ‘’ Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Aldıkları bu güzel başarı ile Samsun ilimizi Trabzon’da Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler ve buradan da çok güzel sonuçlarla döneceklerine inanıyorum. Bize her türlü imkanları sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’ a teşekkür ediyorum.’’

Sporcularla tek tek sohbet eden DEMİRTAŞ ve Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun BAYRAKTAR  Trabzon’ da yapılacak olan Şampiyona için başarı dilediler ve hatıra fotoğrafı çekindiler.