Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “3 Branşta Oyna Kupayı Yakala” turnuvasında kupalar sahiplerini buldu.

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “3 Branşta Oyna Kupayı Yakala” turnuvası; Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi branşlarında yapıldı. Bir buçuk ay süren müsabakalar sonunda, Voleybol final maçında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Atatürk Ortaokulu karşı karşıya geldi. Müsabaka sonunda  Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, rakibi Atatürk Ortaokulu’nu 3-0 ‘lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu.Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, oynanan masa tenisi ve futbol branşlarında da turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Oynanan final müsabakalarının ardından  takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.  4.olan takım Halk Eğitim Merkezi’ne kupasını Atatürk Ortaokulu Müdürü Sakine AKBULUT, 3.Olan Esnaf Sporun kupasını Alaçam Belediyesi Meclis Üyesi Hasan ÇELİK, 2. olan Atatürk Ortaokulu’nun  kupasını Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR verdi. Şampiyon olan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü takımına Kupasını Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR taktim etti.