Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönemde okulspor faaliyetleri başvuruları ''OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ'' üzerinden alınacaktır.okulsportal.gsb.gov.tr adresinden ulaşabileceğiniz OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ne giriş için her okulumuz mevcut şifrelerini kullanabileceklerdir. *Şifresi olmayan yada mevcut şifresini kaybeden okullarımız şifre temini için Okulsporları Şube Müdürlüğü ile iletişime geçmelidir.

Okul takımlarından sorumlu Beden Eğitimi Öğretmeni veya İdareciler, sistem üzerinden branş başvurusu yapmadan önce Eğitici Kart eklemek zorundadırlar. Müsabaka esnasında Eğitici Kart sahaya giriş kartı olarak kullanılacaktır. Okullarımız sistem üzerinden fiili katılım gösterecekleri branşları seçeceklerdir fiili katılım öngörmedikleri branşlara başvuru yapmamaları rica olunur. Okul adına bütün sporcu lisans işlemleri de  ''OKULSPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ'' üzerinden yapılacaktır. 

Müsabaka Esame Listeleri mutlaka sistem üzerinden kayıt edilip, çıktısı alınarak müsabakaya gelinecektir. Esame Listeleri Sporcu Özgeçmişiaçısından önem taşımaktadır. 

Sistem üzerinden gerekli başvuruları yaparak fikstüre dahil edilen okullarımız, müsabakaya katılamayacakları taktirde müsabaka tarihinden en az iki iş günü öncesinde mazeretleriyle birlikte yazılı olarak Okulsporları Şube Müdürlüğü'ne bildirmelidirler. Aksi halde müsabakaların aksamasına sebebiyet verilmektedir. 

Bunun yanında ilgili sorumluların kamu zararı oluşturduğuna dair gerekli işlemler yapılacaktır. 

SON BAŞVURU TARİHİ 16 EKİM 2015