27 Eylül 2015 Pazar günü, Ankara' da yapılacak olan Eskrim Avrupa Yıldızlar Circuit Şampiyonası öncesi Samsunlu eskrimcilerden ziyaret.

Türkiye genelinde, bir yıl boyunca yapılan müsabakalar sonucunda elde ettikleri puanla, 27 Eylül 2015 Pazar günü, Ankara' da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Crcuit Turnuvası' na katılmaya hak kazanan Samsunlu Eskrimciler Arda Aybar (16), Mustafa Emre Dağlı (16), Serhat Sina Özgültekin (16), antrenörleri Sami Burak Şenol ile birlikte, şampiyona öncesi Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş' ı makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş' ı makamında ziyaret eden başarılı eskrimcilere yönelik; "Sizler Samsun' da eskrim dalında milli olarak bir ilki de başardınız. Önünüzdeki bu kapıların kilidini açmak sizin elinizde. Bizler sizlere gereken her türlü desteği sağlayacağız. Sizlerin de spor kenti Samsun' a yakışır başarılara imza atarak, başarılarınızı artıracağınıza inanıyorum ve diliyorum." diye konuştu.

Antrenör Sami Burak Şenol ise; "Bizlere verdikleri her türlü destekten ötürü başta İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt' a, Şube müdürümüz Süleyman Demirtaş' a ve desteğini veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.