Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Vezirköprü Müftülüğü’ nün ortaklaşa organize ettiği, üst düzeyde mücadelenin gerçekleştiği camiler arası spor yarışmaları sona erdi. Sporun çocuklara yansıyan coşkusu görülmeye değer bir tablo oluşturdu.

Futbolda kıran kırana geçen maçlar sonunda sıralama 1.Esentepe Camii, 2.Zeki Cevher Camii, 3.Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kuran Kursu, 3.Orüs Camii şeklinde oldu. Atletizm branşında 1.Onur Uyar (Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kuran Kursu), 2.Hakan Uysal (Esentepe Camii), 3.Burak Deniz (Zeki Cevher Camii) şeklinde oldu. Bütün maçlara katılım sağlayan,  Kuşçular Camii’ ne  ise Camiler Arası Spor Yarışmalarında ‘’En Centilmen Takım Ödülü’’  verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener AKSOY; turnuvaya katılımdan memnun olduklarını, müsabakaların öğrencilerin yaz aylarını değerlendirmeleri ve zinde kalmaların sağlayacağını, ilçe müftülüğünden din görevlisi arkadaşların en az öğrenciler kadar heyecanlı ve istekli olmalarının sevindirici olduğunu, bu tür spor faaliyetlerinin  önemli olduğunu belirterek, sporun gençlerin yaşam tarzı haline gelmesi gerektiğini söyledi.