09-11 Şubat. 2018 tarihleri arasında Denizli’de yapılan, Judo Gençler Türkiye Şampiyonası’nda toplam 8 sıkletin altısında final oynama başarısını gösteren, Samsun TOHM bünyesindeki judo sporcularımız, 2 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük elde ederek toplam 9 madalya ile, kurulduğu günden bugüne son iki senedir, Türk judosunda Ulusal ve uluslararası alanlarda tarihi başarılara ve rekorlara imza atmaya devam ediyor.

Milli takım ve TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, Antrenörle, Furkan Othan, Erkut Şahin, Erdal Doğan ve Dilgam Aliyev eşliğinde çalışmalarını sürdüren TOHM sporcularımız kendilerinden beklenen başarılara ulaştılar. Ancak, bazı sporcularımızın uzun sakatlık döneminden sonra ilk şampiyonası olması, bir sporcumuzun ise, Denizli de müsabaka öncesi antrenmanda sakatlanarak maça girememesi takım için büyük şanssızlık olmuştur. Ancak, kamp döneninde bunların telafi edileceğini düşünüyoruz.

Göreve başladığı günden itibaren, İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz’ın TOHM çalışmalarına ve Milli takımımıza gösterdiği yakın ilgi teşviki teknik ekip ve takım üzerinde motivasyon sağlayıcı etki yapmıştır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak teknik ekip ve tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının katlanarak artmasını dileriz. 

Dereceler:
1- 55 kg – Buhari Yıldırım ikinci
2- 66 kg – Eren Aksoy Üçüncü
3- 73 kg – Bayram Kandemir İkinci
4- 81 kg – M. Mustafa Koç Birinci
5- 81 kg – Ata Tuncer Üçüncü
6- 90 kg – Y. Emre Kılınç Üçüncü
7- 100kg- Emrullah Uçar İkinci
8- Ağır - Barboros Aksoy Birinci
9- Ağır - Hakan Akar İkinci