Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü,  Vezirköprülü gençlere  atletizm, basketbol, futbol, güreş, taekwondo, masa tenisi, kort tenisi, boks, yüzme, bocce, satranç, badminton, bocce, hentbol olmak üzere farklı branşlarda 4000’i aşkın sporcusuyla spor faaliyetlerine devam ederken, 2 Aralık cumartesi günü futbol branşında Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü ile Havza Belediye spor Kulübü sezon açılış maçı yapıldı.

Gençlerden yoğun ilgi gören, rakibine çiçek seremonisi ve taraftarın rakip takıma fair-play davranışlarında bulunduğu maçı protokolden Vezirköprü AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim DOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ARSLAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener AKSOY da izledi. Açılış maçında Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü rakibini 2-1 yenerek futbol branşına merhaba dedi.

Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü, milli ve manevi duygulara değer veren, vatanına milletine sahip çıkan, geleceğe umutla bakan gençler ve sporcular yetiştirmek için özveriyle kendi branşında antrenörleri eşliğinde farklı yaş gruplarındaki sporculara tüm branşlarda ilçede alt yapıyı oluşturmak için yıl boyu antrenmanlarına devam ediyor.