Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı Sinop' da yapılan okullar arası Yıldız Erkek Futbol Yarı Finallerinde rakiplerini yenerek grup birincisi olarak, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

2016-2017 Eğitim öğretim yılı okullar arası yıldız erkek futbol il birinciliği müsabakalarında Çarşamba Atatürk Ortaokulu Takımı il ikincisi olarak, Türkiye bölge elemelerine katılmaya hak kazandı.

Temsilcimiz; Artvin’ de, Nisan ayında yapılan bölge elemelerinde rakiplerini yenerek grup birincisi olarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırmayı başardı. 18-21 Mayıs 2017 tarihlerinde, Sinop ilinde yapılan Türkiye Yarı Finallerinde, Ankara temsilcisini 3-1, Kırşehir temsilcisini 3-2 yenip, Antalya temsilcisi ile 1-1 berabere kaldı ve Bolu temsilcisi ile final oynama hakkı kazandı.

Final müsabakasının normal süresi 1-1 tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi.  Penaltı atışları sonucunda, Bolu temsilcisini 6-5 yenerek ilk 8’ e kalan Çarşamba Atatürk Ortaokulu, 1-5 Haziran’ da, Çankırı ilinde yapılacak olan Türkiye finallerine katılacak.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak takımımızı kutlar, başarılar dileriz.