Okulsporlarının  2016-2017 dönemi faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar, Gençler Trompolin ve Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

6 Nisan 2017 tarihinde, Canik Cimnastik Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara kız, erkek 35 sporcu katıldı.

Özellikle küçük cimnastikçiler, müsabakalarda ortaya koydukları performansla izleyenler tarafından büyük alkış topladılar. Yıldız ve gençlerde dereceye giren sporcuların Türkiye Şampiyonası’ nda Samsun’ u temsil edeceklerini dile getiren Cimnastik İl Temsilcisi Gaye Gümüş; “Okul sporları faaliyet programında yer alan Cimnastik ve Trompolin il birinciliği seçmelerini tamamlamış bulunuyoruz. Küçük, yıldız, gençler olmak üzere kız ve erkeklerde 35 sporcumuz yarıştı. Ferdi ve takım olarak yapılan müsabakalar sonrasında yıldız ve gençlerde dereceyle giren sporcularımız 28-29 Mayıs tarihlerinde Karabük’ te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’ nda ilimizi temsil edecek. Sporcularımıza başarı diliyorum.” diye konuştu.

Yarışmalar sonrasında dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü adına Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun BAYRAKTAR, Sicil Lisans Şube Müdürü ve Cimnastik İl Temsilcisi Gaye GÜMÜŞ verdi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak katılan tüm sporcularımızı kutlar, başarılar dileriz.