Engelli sporcuların sosyal hayata entegre olmalarını sağlamak amacıyla Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Engelli Kafeteryasında "Kitap Bizden Okumak Sizden Engelli Sporcularımız Kitap Okuyor" etkinliği dört kategoride düzenlendi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Engelliler İl Spor merkezi birimince son olarak "Kitap Bizden Okumak Sizden Engelli Sporcularımız Kitap Okuyor" etkinliği kapsamında işitme engelli sporcular bir araya geldi.

Gençlik Spor Bakanlığı'nın engelli bireylerin yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, engelli sporcularımızın yetiştirilmesi, gelişimlerinin sağlanması amacıyla, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Engelliler İl Spor Merkezi tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay KILIÇ’ ın talimatlarıyla Canik 19 Mayıs Yüzme Havuzu girişinde  yeni yapılan Engelliler İl Spor Merkezi Kafesinde daha önce özel sporcular, bedensel engelli sporcular, görme engelli sporcular kategorilerinde düzenlenen ve bugün işitme engelli sporcuların “Kitap Bizden, Okumak Sizden'' etkinliği ile sona erdi. 

Engelli sporcular; yapılan "Kitap Bizden Okumak Sizden Engelli Sporcularımız Kitap Okuyor" etkinliğinde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ ve Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN' e teşekkür etti.