Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT, görevine yakın bir tarihte başlayan Karayolları Bölge Müdürü Kenan KESKİN' i makamında ziyaret ederek, hem hayırlı olsun ziyareti hem de 2017 Deaflympics Olimpiyat Oyunları ile alakalı çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat TURAN' ın da iştirak ettiği ziyarette; İl Müdürümüz Güven Özyurt; 2017' de Deaflympics Olimpiyat Oyunlarının Samsun' da düzenlenmesi hususunda son eksikliklerin gözden geçirildiğini belitti. Bu dev organizasyonun gerçekleştirilmesinde tesisler, konaklama ve diğer turizm alanlarında sorun yaşanmaması ne kadar önemliyse ulaşım konusuna da aynı hassasiyetin geçerli olduğunu vurguladı. 
 
Karayolları Bölge Müdürü Kenan KESKİN ise; İl Müdürü Güven ÖZYURT' un ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, teşekkür etti, 2017 Deaflympics Olimpiyat Oyunları' nın gerçekleştirilmesinde, kendilerine düşen görevlerin sorunsuz bir şekilde uygulanması için gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Ziyaret sonunda İl Müdürümüz Güven ÖZYURT, Karayolları Bölge Müdürü Kenan KESKİN' 'e yeni görevinde başarılar diledi.