Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler A Kick Boks İl Birinciliği Müsabakaları oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Canik Hasan Doğan Spor Salonunda düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarına Küçükler Kategorisinde 48, Yıldızlar Kategorisinde 45 ve Gençler A kategorisinde 59 sporcu katılım sağladı.

Çekişmeli geçen maçlarda dereceye giren sporcularımıza madalyalarını Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak ve Kick Boks Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan, Antrenörleri ve hakemleri takdim etti.

Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde dereye giren sporcularımız 25-29 Şubat 2020 tarihleri arasından Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar. Gençler A kategorisinde dereceye giren sporcularımız ise, 5,9 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen yarışacaklar.

Müsabakalarda yarışan tüm sporcularımızı tebrik eder, Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsilen yarışacak olan sporcularımıza başarılar dileriz.