Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Kyk Futbol Turnuvası başladı.

Futbol Turnuvasının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Amacımız gençlik ve bu gençliği yarınlara taşıyabilmek. Gayemiz gençliğimizin gündeminde sporun birleştirici unsuru ile beraber gençlerimizi bir arada tutabilmektir" dedi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı KYK spor oyunları kapsamında öğrenciler arasındaki etkileşimin pekişmesi ve gelişmesi amaçlanıyor.  Samsun'daki tüm KYK yurtlarından gelen öğrenciler bu turnuva sayesinde hem spor bilincini yükseltiyor hem de tanışıp kaynaşma fırsatı yakalıyor.

Bu turnuvada, amacın öğrenciler arasındaki birliği pekiştirmek olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, "Bugün burada 81 il müdürlüğümüzün yurtlar tarafındaki öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları pekişsin diye yurtlar arasında müsabakalar düzenliyoruz. Bu yılki etkinliklere Vezirköprü ve Alaçam yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin futbol müsabakası ile start verdik' ifadelerini kullandı.