Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atakum Belediyesi' nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu, Hakimiyet Milletindir 3X3 Sokak Basketbolu turnuvası açılış seremonisi 20 Ağustos 2016 (bugün) gerçekleştirildi.

Seremoniye Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI, Atakum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa DEMİRKIRAN, Atakum Belediyesi Kültür ve 
Sosyal İşler Müdürü Kadir YALNIZ, Kulüp Başkanları sporcular ve halk katılım sağladı.

19 Ağustos 2016 Cuma günü, Atakum Bandaceh Spor Tesislerinde başlayan ve bugün 8 takımının yarıştığı müsabakalarda kupalar sahiplerini buldu. Çekişmeli geçen maçlar ardından turnuvayı bayanlarda şampiyon tamamlayan Canik Belediyesi Spor Kulübüne kupasını Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kadir YALNIZ, ikinci olan takım Atakum Belediyesi Spor Kulübüne kupasını Okul Sporlarıİlçe Temsilcisi Koray KADIOĞLU ve turnuvayı üçüncü tamamlayan takım Tekkeköy Belediyesi Spor Kulübüne kupasını HİS il temsilcisi Zehra GERS takdim etti.

Hakimiyet Milletindir 3X3 Sokak Basketbolu etkinliği, 21 Ağustos 2016 Pazar günü oynanacak olan final karşılaşmalarının ardından ödül töreni ile sona erecek.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm takımlarımıza başarılar dileriz.